vineri, 22 aprilie 2011

Doar EL...





      Biserica nu poate fi casa Domnului,e imposibil ca El sa isi doreasca sa stea intr-un loc intunecos si sa fie preaslavit de oamenii de nimic cum sunt majoritatea popilor.Biserica a fost si este un mod de a face bani iar popii sunt manipulatorii societatii care se ascund dupa masca credintei ,ignorand-ul pe Dumnezeu iar pe mine toate astea ma dor.
     "Sa faci ce zice popa,nu ce face el" alta prostie,de fapt prin aceasta vorba popa isi creaza alibiul perfect pantru a putea trai in desfrau si pentr al ignora in continuare pe Dumnezeu.Majoritatea dintre noi am auzit de aventurile popilor,unele dintre ele fiind dea dreptul monstruoase si pline de mizerie care nu iti pot provoca decat: unora teama si sila iar atora sila amestecata cu ura.
    Eu cred in  Dumnezeu ,dar nu cred in bisericii si in popii,nu pot intra in locurii si asculta oameni(popii) mai pacatosi ca mine,care vin la slujba cu masinii de lux,popii care au palate construite de pe urma naivitatii oamenilor slabi,nu pot sa ii ascult,ceva in mine imi spune ca nu ei sunt cei care ma pot indrepta spre El. Dumnezeu e in mine,il simt si o sa fac tot ce imi sta in putinta sa ma apropii de El,dar doar prin mine,nu prin oamenii care doar au citit biblia neintelegand nimic din ea.
   Dumnezeu e soarele care iti incalzeste sufletul,e ploaia care iti provoaca nostalgii,e zapada alba care iti umple sufletul de puritate si relaxare,e frumosul,e binele,e zambetul sincer,toate acestea el vrea sa le vada prin noi,prin ochii nostri,noi suntem creatia Lui,bunatatea noastra e "hrana" Lui. Nu de putine ori L-am dezamagit insa El  nu ne pedepseste,el e bunatatea intruchipata care n-ea aratat-o atunci cand si-a sacrificat fiul pentru a demonstra cat suntem de necredinciosi si rai...nu nea pedepsit pentru ca El e Dumnezeu!
   Dumnezeu nu te pedepseste,noi ne pedepsim,noi ne facem rau fugind zi de zi de adevar,de iubire,de dragoste,de bunatate,de intelepciune cautand doar minciuna si rautate prin ele crezand ca ajungem la fericire.
   Toata lumea crede in Dumnezeu chiar si cei ce spun ca sunt atei,nu ai cum sa nu crezi in ceva care e in tine,cu care te-ai nascut in suflet,nu ai cum sa nu crezi in Dumnezeu atata timp cat apreciezi frumosul,nu ai cum sa nu crezi in Dumnezeu atata timp cat iubesti,zambesti,ai prietenii,atat timp cat te emotioneaza o melodie frumoasa,atat timp cat rasaritul si apusul iti umplu sufletul de bunatate sau atata timp cat muntele cu paduriile lui iti ofera linistea curata.
     In toate acestea e El,iar cand toate acestea vor disparea din sufletul tau,atunci sa fi sigur ca ai ramas singur!

6 comentarii:

  1. ,,nu judeca si nu vei fi judecat,,ani de zile am fost un ortodox in coma pina cind am gasit biserica vie a lui Cristos .Nu e suficient sa credem ca exista Dumnezeu e necesar sa dezvoltam o relatie cu El sa ne hranim duhul din Cuvintul Sau noi sintem trupul lui Cristos noi sintem biserica Lui modelul nostru este Isus El ne-a acceptat cu pacatele noastre fara sa ne judece daca noi judecam pe altii cu ce sintem mai buni ca ei?Biserica ,ma refer ca si cladire ,trebuie sa fie loc de partasie si zidire a fratilor in Cristos .Intr-o zi vom sta in fata Lui si nu ne va intreba ce religie avem sau ce fapte bune am facut ne va intreba cit timp i-am alocat Lui ce am facut cu invataturile Lui .Nu faptele bune sau intentiile bune ne aduc mintuirea ci acceptarea Lui Isus ca DOMN SI MINTUITOR in inima noastra cind facem asta din toata inima atunci primim darul mintuirii si se produce transformarea noastra, nasterea din nou .,,Harul Domnului Isus Hristos sa fie cu voi cu toti Amin,,apocalipsa 22versetul21

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu judec pe nimeni doar scriu ce vad.A-ti schimba religia nu inseamna ca il gasesti pe Dumnezeu mai usor.Poti avea orice religie conteaza doar sa vrei sa il cauti.

    RăspundețiȘtergere
  3. `Biserica` este acolo unde`ti doresti tu...unde simti tu nevoia.nu trebuie sa te vada nimeni....poate fii in natura..pe un varf de munte...sub cerul liber..in ploaie.....oriunde...nu este un loc anume...o cladire specifica...nuuu...este pretutindeni...acolo unde te aflii...este in tine...si nu cred ca trebuie mai mult decat sa fii un om bun...un om simplu...modest si sa`ti pese de ce`i din jur...cu o vorba buna....cu un zambet...

    RăspundețiȘtergere
  4. http://celetreipuncte.files.wordpress.com/2010/04/paste-fericit.jpg?w=538&h=420

    Paste fericit!!!..cu liniste, sanatate si seninatate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc!
    Ma bucur cand dau de oameni care vad unele lucruri asa cum le vad eu!Cred ca avem mereu nevoie de confirmari in viata!
    Sa fii fericit!Asa cum simti tu nevoia sa fii!:)

    RăspundețiȘtergere
  6. preotii sunt oameni:)prin asta se intelege ca fac aceleasi lucruri ca restul omenirii asa au facut mereu s-au folosit de divinitate mereu si se vor folosi este ceea mai usoara metoda de a manipula masele si asa a fost mereu credinta este altceva si da fara credinta nu existam fiecare ateu a zis macar odata in viata doamne sau dumnezeule sunt expresii pe care chiar si ei le folosesc....cat despre pedeapsa divina?:)nu cred ca dumnezeu a creat inchizitia:))))de asta m-am indoit mereu, ca platim pentru faptele noastre da dar platim pentru ceea ce facem:):)gandesti bine in concluzie.......

    RăspundețiȘtergere